Halep, eliminare de Dosarele X la US Open: Cum a catalogat legendarul Mats Wilander eşecul Simonei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Au trecut deja mai mult de două zile de la eliminarea Simonei Halep în turul II de la US Open 2019, însă nici măcar oamenii care, cândva, au făcut rezultate mari pe terenul de tenis nu înţeleg cum românca a fost învinsă într-o partidă în care era favorită clară.

Simona Halep a mai făcut un US Open de tristă amintire, părăsind ediţia din acest an în faţa unei jucătoare pe care o învinsese, fără set pierdut, în precedentele trei întâlniri.

După înfrângerea cu Taylor Townsend (116 WTA) s-a spus că americanca de 23 de ani a reuşit să furnizeze surpriza mizând pe o tactică simplă: serviciu şi voleu. Cert e că, fostul mare jucător, Mats Wilander, actualmente analist pentru postul Eurosport, e şi acum nedumerit cum de Simona n-a reuşit să contracareze jocul adversarei.

Ce a spus Mats Wilander la Eurosport?

*Am fost foarte surprins că Simona a pierdut, dar când vezi meciul şi felul în care Taylor Townsend a jucat, nu mai eşti la fel de uimit. 

*Pot spune că n-a mai existat un asemenea meci în ultimii 15 ani la un turneu WTA pe nicio suprafaţă! 

*Simona a fost scoasă din zona ei de confort, deoarece a jucat în faţa unei jucătoare care a servit foarte bine şi a returnat la fel.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite