Halep a asistat la un meci epic: Grupa Simonei a oferit un duel electrizant între Pliskova şi Svitolina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elina Svitolina
Elina Svitolina

Turneul Campioanelor a început de duminică, cu cele două partide din Grupa Roşie în care Barty şi Osaka au trecut de Bencic, respectiv Kvitova. Ambele confruntări au fost pe muchie de cuţit, aşa cum a fost şi meciul Pliskova – Svitolina.

Turneul Campioanelor adună la start cele mai bune opt jucătoare din fiecare sezon şi, la cât de strânse sunt meciurile, se vede, în mod clar, că diferenţele sunt minime între combatante!

Grupa Violet, cu Halep, Andreescu, Svitolina şi Pliskova a pornit la drum, astăzi, cu întâlnirea dintre ultimele două. Şi ce meci a ieşit! Doar primul set a durat 65 de minute şi a fost decis la un tiebreak în care Svitolina s-a impus cu un incredibil 14-12! În această nebunie din tiebreak, ucraineanca şi-a valorificat abia a 7-a minge de set, în timp ce, la 9-8, Pliskova a avut o minge decisivă, la rândul ei, pe care a ratat-o.

Pe val după victoria din primul set, Svitolina a pornit cu break în setul doi pe care l-a şi consolidat imediat: 2-0. Totuşi, Pliskova n-a dezarmat şi nu doar că a egalat (2-2), însă a reuşit să treacă şi în frunte: 3-2. Din nou însă, într-un moment greu, Svitolina şi-a arătat clasa superioară.

Ucraineanca a luat două game-uri la rând, a revenit de la 2-3 la 4-3, după care a închis meciul la 6-4.

Miercuri, în etapa a doua din Grupa Violet, Svitolina va întâlni învingătoarea duelului Halep – Andreescu, în timp ce Pliskova va juca în faţa celei care va pierde meciul dintre Simona şi Bianca. 

1 oră şi 53 de minute a durat meciul Svitolina – Pliskova.  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite