Hagi a început să-şi laude iarăşi fiul: Ce a spus despre Ianis şi cum a fost contrazis de presa internaţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rămas fără activitate fotbalistică, după ce pandemia a oprit Liga I, Gheorghe Hagi a reluat un obicei la care renunţase de ceva vreme: ridicarea fiului său în slăvi.

Ianis Hagi a jucat ultimul meci oficial la Rangers, la 12 martie, fiind trimis pe teren din minutul 68 în turul optimilor Ligii Europa, în înfrângerea de pe teren propriu cu Leverkusen (1-3).

Apoi, fotbalul s-a oprit în Europa, din cauza pandemiei şi, în acest moment, nici nu se ştie când va reporni la drum. Ceea ce se ştie, cu certitudine, e că după această pauză, recesiunea va lovi puternic şi sportul-rege şi, drept urmare, piaţa transferurilor se va prăbuşi. Astfel, echipele se vor gândi de două ori, înainte de a face achiziţii.

Având în vedere acest tsunami care vine, presa internaţională a scris tot mai des, în ultimele zile, că Rangers nu va activa clauza transferului definitiv a lui Ianis Hagi de la Genk, în schimbul sumei de cinci milioane de euro. 

„E puţin probabil ca Rangers să platească cinci milioane de euro pentru Hagi, după startul impresionant, dar inconstant“, au scris cei de la Football Insider, citaţi de ziare.com. În ciuda acestei situaţii, Gheorghe Hagi a insistat că fiul său nu doar că nu duce lipsă de oferte, dar că e chiar jucătorul numărul 1 din România, în acest moment!

Ce a spus Gheorghe Hagi?

*El (n.r. - Ianis) e împrumutat la Rangers şi se vorbeşte prea mult. E foarte bine, sunt mulţumiţi de el (n.r. - scoţienii), Ianis e încântat de ce a găsit acolo. În fiecare zi, se schimbă câte ceva, văd tot felul de informaţii. Rangers are hârtie de transfer, ca să-l poată cumpăra. Se analizează, el are prestaţii extraordinare, se simte extraordinar. 

*Nu cred că Ianis va duce lipsă de oferte, chiar dacă... Dar nu mai zic nimic, să nu mai fiu rău. Când a fost Ianis refuzat? Eu zic că e jucătorul numărul 1 în România, care a jucat în Europa şi a făcut performanţă. Nu poate fi refuzat!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite