Hagi a explicat de ce România trebuie să fie alături de fiul său: „Să ne rugăm pentru Ianis!“

Hagi a explicat de ce România trebuie să fie alături de fiul său: „Să ne rugăm pentru Ianis!“

Gheorghe Hagi şi-a mai schimbat un pic discursul, după ce, cândva, a dat cu pumnul în masă până când băiatul său a luat tricoul cu numărul 10 la echipa naţională

Pentru prima dată după trei sezoane, Gheorghe Hagi are probleme destul de mari la Viitorul, fiind la un pas de a nu prinde play-off-ul. În conferinţe, primeşte însă întrebări despre Ianis Hagi.

Gheorghe Hagi şi-a mai revizuit discursul în privinţa fiului său şi, după ce acesta a eşuat în tentativa de a-şi câştiga locul atât la Fiorentina, cât şi la Genk, a devenit mai cumpătat în declaraţii.

Fostul internaţional nu s-a mai referit, în ultima perioadă, la mijlocaşul de 21 de ani ca la un viitor Balon de Aur şi, întrebat despre Ianis în conferinţa de după remiza cu CFR Cluj (0-0), a explicat că toată România trebuie să se roage pentru ca Ianis să reuşească în cariera sa de fotbalist.

Ce a spus Gheorghe Hagi?

*Ianis e al vostru, nu mai e al meu! Sper ca el să vă facă momente frumoase, să aiba o carieră importantă.

*E un băiat tânăr pentru următorii zece ani şi trebuie să avem grijă de el. Să ne rugăm să joace, să fie la un nivel cât mai mare, să ne facă fericiţi. Totuşi, e şi el român ca şi ceilalţi. Eu mai mult de atât n-am ce să fac.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: