Gigi Becali, devastat: FCSB, scoasă din Cupa României din cauza focarului de COVID-19

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Patronul roş-albaştrilor, un antivaccinist convins, asistă neputincios cum valul patru al pandemiei loveşte din plin clubul său.

FCSB e pusă pe butuci de SARS-CoV-2, exact într-un moment în care, sub comanda lui Edward Iordănescu, echipa a ajuns la şase victorii consecutive. 

Din păcate pentru vicecampioana României, COVID-19 nu ţine cont de forma sportivă. Drept urmare, la formaţia din Berceni s-a format un focar de infecţie, care deja a produs un efect concret: amânarea meciului din weekend, cu Farul, după cum „Adevărul“ a scris aici.

Dacă partida din etapa a 13-a a fost deja reprogramată pentru data de 4 noiembrie - dacă nu se va juca nici atunci, din orice motiv, FCSB va pierde cu 0-3 la masa verde! - în schimb, pentru confruntarea din optimile Cupei României, cu Voluntari (miercuri, ora 21.00), nu mai există această opţiune. Pentru că, potrivit regulamentului Federaţiei Române de Fotbal, care organizează competiţia KO, partidele din cupă nu se pot reprograma, spre deosebire de cele din campionat.

Aşadar, FCSB, în continuare în imposibilitatea de a trece 13 jucători pe foaia de meci din cauza infectărilor şi accidentărilor, a informat federaţia că nu se va prezenta la partida cu Voluntari din deplasare. 

Federaţia Română de Fotbal a anunţat deschiderea unei anchete, însă, oricum, lucrurile sunt clare: Voluntari - FCSB se va decide la masa verde, cu scorul de 3-0 pentru ilfoveni. Ceea ce înseamnă că FCSB e eliminată din cupă!

Ce a anunţat Federaţia Română de Fotbal?

*Federaţia Română de Fotbal anunţă că partida FC Voluntari – FCSB din optimile de finală ale Cupei României nu se va desfăşura. Meciul, programat initiţial miercuri, 27 octombrie, nu va mai avea loc, după ce clubul oaspete a înştiinţat Departamentul de Competiţii al Federaţiei Române de Fotbal că se află în imposibilitatea de a putea disputa acest joc, având în vedere „Principiile de Desfăşurare a Competiţiilor pentru sezonul 2021-2022“, aprobate de FRF prin decizie de Comitet de Urgenţă în data de 27.07.2021. Cazul urmează a fi judecat la Comisia de Disciplină.

Dacă am anunţat federaţia e doar problema noastră. Vrei să intru eu pe teren? Am tot spus că avem mari probleme. N-am timp sa dau alte explicaţii. Gigi Becali, patron FCSB pentru Prosport   N-avem 13 jucători, n-avem cum să jucăm, suntem în situaţia în care am fost cu Farul. Am trimis adrese la FRF şi către FC Voluntari. Mihai Stoica, manager general FCSB pentru digisport.ro  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite