Gheorghe Hagi, sancţionat de Comisia de Disciplină a FRF. Câte meciuri nu va putea sta pe banca Viitorului

Gheorghe Hagi, sancţionat de Comisia de Disciplină a FRF. Câte meciuri nu va putea sta pe banca Viitorului

Comisia de Disciplină de FRF a decis, miercuri, suspendarea tehnicianului Gheorghe Hagi ca urmare a eliminării de la meciul FC Viitorul – CSM Poli Iaşi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Gheorghe Hagi a fost suspendat două jocuri şi penalizat cu 320 de lei ca urmare a eliminării de luni, când a fost trimis în tribună în minutul 84. În minutul 54, de la Viitorul a fost eliminat şi De Nooijer.

“În baza art. 53.1 din RD, se sancţionează dl. HAGI GHEORGHE, antrenor FC Viitorul Constanţa, cu suspendare pentru două jocuri şi o penalitate sportivă de 320 lei; În baza art. 63.1.g, raportat la art. 63.2.1 din RD, se sancţionează jucătorul DE NOOJIER BRADLEY (FC Viitorul Constanţa) cu suspendare pentru un joc şi o penalitate sportivă de 740 lei”, se arată în motivarea deciziei.

Astfel, Hagi nu va putea sta pe banca echipei sale la următoarele două meciuri, derby-urile cu Universitatea Craiova şi CFR Cluj.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările