FOTO Absurdul absolut: meci caritabil între „infectaţi” şi „neinfectaţi” cu noul coronavirus. Poliţia a deschis o anchetă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţia încearcă să dejoace organizarea unui meci amical unic, partidă în care ar urma să se înfrunte fotbalişti „infectaţi” şi „neinfectaţi” cu noul coronavirus din Pamplona, Spania.

Ce face situaţia cu totul specială este motivul pentru care a fost gândit scopul partidei, încasările urmând să fie donate victimelor pandemiei de Covid-19. În contextul în care numărul de îmbolnăviri creşte de la o zi la alta peste tot în lume, este evident că o astfel de acţiune ar face mai mult rău decât bine, motiv pentru care poliţia s-a autosesizat şi îi caută pe organizatorii acţiunii. 

Potrivit as.com, meciul este programat să aibă loc, luni, la Mendillorri, un cartier din Pamplona.

Afişul întâlnirii a fost publicat pe reţelele de socializare, iar echipele care ar trebui să se înfrunte sunt "Infectaţii" şi "Negativii".

Departamentul delicte informatice din cadrul poliţiei din Pamplona îi caută organizatorii acestui meci, care reprezintă un risc major de răspândire a noului coronavirus.

Pamplona este cel mai afectat oraş din regiunea Navarra, în care s-a înregistrat în ultima perioadă o creştere importantă a noilor cazuri de coronavirus din Spania.

afis
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite