Florin Andone, aproape de revenirea în Spania! Echipa din La Liga cu care este în negocieri avansate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
andone

Atacantul în vârstă de 28 de ani este foarte aproape de revenirea în prima ligă spaniolă, gruparea din Cadiz fiind foarte interesată să şi asigure serviciile românului.

Presa iberică anunţă că jucătorul aflat în proprietatea clubului englez Brighton & Hove Albion va ajunge sub formă de împrumut la Cadiz. Gruparea spaniolă a obţinut două remize în cele două partide jucate în acest început de sezon în La Liga, 1-1 contra lui Levante şi Betis, iar antrenorul Alvaro Cervera a anunţat deja că vrea să întărească compartimentul ofensiv cu încă doi atacanţi. "Dacă nu intervine ceva neaşteptat, unul dintre ei va fi Andone", a scris publicaţia eldesmarque.com, citată de digisport.ro.

Şi Diario de Cadiz a anunţat că Cadiz şi Brighton sunt foarte aproape să se înţeleagă pentru atacantul naţionalei României, Andone urmând să fie cedat pentru un sezon la formaţia din La Liga, care va păstra şi opţiunea unui transfer definitiv. 

Florin Andone s-a recuperat în totalitate după accidentarea gravă suferită în timpul împrumutului la Galatasaray, dar îi va fi foarte greu să se impună la Brighton. De altfel, românul a început noul sezon din Premier League pe bancă, fiind rezervă neutilizată în victoria echipei sale cu Burnley (2-1). 

În Spania, Andone a mai jucat la Deportivo La Coruna, Villarreal, Castellon, Atletico Baleares şi Cordoba.

Din cauza accidentărilor, Andone (25 de meciuri şi două goluri) nu a mai jucat pentru echipa naţională din noiembrie 2019, însă se află pe lista preliminară a lui Mirel Rădoi pentru meciurile cu Islanda, Liechtenstein şi Macedonia de Nord, din preliminariile CM 2022, programate la începutul lunii septembrie. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite