Familia lui Schumacher, în alertă: Se vând poze cu Michael după accident. Suma cerută e imensă

Familia lui Schumacher, în alertă: Se vând poze cu Michael după accident. Suma cerută e imensă

La 29 decembrie 2013, viaţa lui Schumacher, de şapte ori campion mondial de Formula 1, s-a schimbat pentru totdeauna după un accident de schi suferit la Méribel, în Alpii francezi.

Din 2013 până acum, neamţul a primit îngrijiri medicale într-o „fortăreaţă“, iar soţia sa, Corinna, a făcut tot posibilul ca fostul pilot de Formula 1 să fie ferit de ochii publicului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Michael Schumacher e de nerecunoscut după ce a fost ţinuit la pat din decembrie 2013 până acum. Chiar în această săptămână, Nicola Acciari, un neurochirurg italian, a avertizat că fostul campion a suferit transformări fizice extrem de neplăcute, declaraţiile sale făcând repede înconjurul lumii, după cum „Adevărul“ a scris aici.
 
Iar acum, un articol apărut în „The Mirror“ întăreşte părerea generală potrivit căreia familia Schumacher îl păzeşte cu stricteţe pe Michael, deoarece acesta se află într-o stare fizică deplorabilă. Sursa citată a scris că, în ciuda eforturilor depuse de Corinna Schumacher, soţul ei ar fi fost fotografiat şi filmat după accident! Imaginile ar fi fost apoi puse în vânzare în schimbul sumei de un milion de lire sterline!
 
Corinna a informat imediat poliţia şi, din ce scrie „The Mirror“, ar fi început o anchetă, luna trecută. 
 
De când Michael se află sub tratament, managerul său, Sabine Kehm a spus în mod repetat: „Starea de sănătate a lui Michael nu e un subiect public şi, de aceea, nu-l vom comenta“.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: