Emma Răducanu, criticată dur de un fost jucător de tenis: „Este de-a dreptul uluitor cum a procedat”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Emma Răducanu - Wimbledon - 3 iul 2021 / FOTO EPA - EFE

Sportiva britanica în vârstă de 18 ani, născută dintr-un tată român şi o mamă chinezoaică, ar fi trebuit să joace şi ea la turneul de la Moscova, dar s-a retras cu câteva zile înainte de începerea competiţiei.

Astfel, potenţialul duel cu Simona Halep s-a amânat o dată în plus, iar acesta ar putea avea loc acum chiar pe pământ românesc, la Cluj, acolo unde ambele sportive sunt aşteptate să joace la Transylvania Open. 

Până atunci, Emma este nevoită să facă faţă criticilor venite din partea specialiştilor, care contestă decizia renunţării la antrenorul alături de care a cucerit primul său titlu de Grand Slam, Andrew Richardson. „Dacă aş fi fost în locul lui Andrew, întrebarea mea ar fi fost ce altceva aş mai fi putut să fac? Da, e adevărat, a fost o înţelegere temporară, dar tocmai ai fost abandonat după cea mai mare surpriză din istoria tenisului. Este de-a dreptul uluitor cum a procedat Răducanu. Ai câştigat un titlu de Grand Slam cu această echipă, de ce ai vrea să schimbi asta? De ce ai vrea să renunţi la aşa ceva? De ce nu-i mai oferi câteva luni?“, a comentat fostul tenismen John Lloyd, în prezent analist pentru BBC, citat de eurosport.ro.

Răducanu este aşteptată să joace la Transylvania Open (25-31 octombrie), acolo unde, în afara Simonei Halep, au mai confirmat prezenţa jucătoare precum Garbine Muguruza (6 WTA), Elise Mertens (18 WTA), Anett Kontaveit (23 WTA) şi Paula Badosa (27 WTA).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite