„Emma Răducanu, ADN românesc“: Postare superbă de la Indian Wells FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Raducanu

Campioana de la US Open continuă să fie tratată ca o româncă, nu doar de către mulţi dintre iubitorii sportului-alb din ţară, dar şi de către jucătoarele tricolore din circuitul WTA.

Emma Răducanu se pregăteşte să revină pe teren, după ce a jucat ultimul meci, la New York, la data de 11 septembrie, în finala memorabilă de la US Open 2021, cu Leylah Fernandez.

Pentru britanica de 18 ani, primul turneu de la acel triumf fabulos va fi cel de la Indian Wells, supranumit în lumea tenisului drept şi „Al 5-lea Slam“. În California, calificările încep de astăzi, însă Emma Răducanu (22 WTA) a fost scutită de ele, după ce a primit un wild-card datorită statului ei în tenisul feminin. 

În schimb, Gabriela Ruse (23 de ani, 92 WTA) are nevoie de două victorii în calificări pentru a pătrunde pe tabloul principal. Primul meci îl va juca, marţi, cu americanca Ellie Douglas (21 de ani, 566 WTA). Dacă va învinge, Ruse va disputa partida decisivă cu câştigătoarea meciului Vickery (228 WTA) - Pattinama Kerkhove (153 WTA).

Până să-şi înceapă parcursul în calificările de la Indian Wells, Gabriela Ruse a avut o şedinţă de antrenament în care partenera ei a fost Emma Răducanu. Cele două au şi făcut o fotografie la finalul antrenamentului pe care apoi au distribuit-o pe reţelele de socializare.

Pe contul lui Ruse, poza a avut următoarea descriere: „ADN românesc“. În timp ce Răducanu a postat-o, punctând: „Antrenându-mă cu Gabriela Ruse“.

Ruse
Emma
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite