Dom’ profesor Stelian Stancu, în căutare de viitori fotbalişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
stelian stancu

Unul dintre cei mai longevivi fundaşi de bandă din fotbalul românesc a hotărât să lase fotbalul de performanţă şi să se apuce de antrenorat.

Stelian Stancu, fost jucător la Sportul, Steaua Bucureşti sau Poli Timişoara, va prelua frâiele şcolii de fotbal RFH, club care deţine şi echipa de handbal Olympic, de care se ocupă Ramona Farcău şi Mari Doiciu. Din 14 octombrie, Olympic RFH va inaugura şi secţia de fotbal a clubului! Antrenamentele vor fi coordonate de Stelian Stancu şi vor avea loc în cadrul bazei RAU Sport Center, din Şoseaua Străuleşti, Sector 1, Bucureşti.

“Am jucat ultima dată la Carmen Bucureşti, anul acesta, acum sunt în naţionala României de mini-fotbal, dar mă ocup şi de copiii de la Şcoala Britanică. Acum voi începe să lucrez şi la capitolul iniţiere şi formare fotbalişti, să o iau pas cu pas. Orice băiat cu vârsta cuprinsă între 7 şi 11 ani este aşteptat la Olympic şi le pot promite părinţilor că drumul spre performanţă va fi unul corect făcut, care să treacă prin toate etapele de formare“, a declarat Stelian Stancu.

Fostul fotbalist a explicat că la Olympic tinerii fotbalişti vor avea preparator fizic, în persoana lui Cristian Dodan, dar vor fi şi consiliaţi psihologic de Andreas Hniatiuc, unul dintre cei mai apreciaţi psihologi sportivi din România. “Am acceptat oferta de la Olympic, pentru că totul se face firesc, condiţiile de pregătire sunt de calitate, oamenii care mă vor ajuta sunt super profesionişti. Nici nu am stat pe gânduri, în condiţiile în care am avut oferte de a antrena echipe prin ligile inferioare, dar cred că e mai bine pentru mine să încep cu juniorii“, a mai spus Stancu.

Stancu Stelian Stancu a jucat 4 ani la Sportul Studenţesc, în perioada 2002-2006, a fost transferat la Steaua, fiind apreciat pentru meciul din Champions League, disputat pe Santiago Bernabeu, împotriva echipei Real Madrid. A ajuns la Poli Timişoara, unde a impresionat în două dintre cele mai bune sezoane ale echipei, apoi a mai jucat la FC Braşov, în Kazahstan, la Khazar Lankaran, FCM Tg. Mureş si Academica Argeş. Cei care doresc să-şi înscrie copiii la Olympic RFH şi să înveţe fotbal cu antrenorul Stelian Stancu trebuie să completeze formularul din link-ul următor: https://www.rfhsport.ro/acs-olympic-fotbal/

stelian stancu
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite