Directorul tehnic al lui Genk a dat cărţile pe faţă! Motivul pentru care Ianis Hagi a ales să plece la Glasgow Rangers

Directorul tehnic al lui Genk a dat cărţile pe faţă! Motivul pentru care Ianis Hagi a ales să plece la Glasgow Rangers

În vara anului 2019, internaţionalul român a fost considerat de Genk un supertransfer, însă despărţirea de gruparea belgiană a venit după doar 6 luni.

Ştiri pe aceeaşi temă

Într-un interviu acordat în presa belgiană şi preluat de cea britanică, directorul tehnic al lui Genk, Dimtri De Conde, a vorbit despre plecarea lui Ianis Hagi de la clubul belgian.
 
Oficialul susţine că Genk ar fi vrut să-l păstreze pe Ianis, dar divorţul s-a produs din cauză că românul şi-a dorit să joace mai mult. “Hagi era convins că ar trebui să evolueze mai mult. Dacă un jucător ajunge să creadă asta, lucrurile se complică şi trebuie să iei în calcul să îl laşi să plece. Nu are nicio legătură cu valoarea lui, ci cu situaţia la care se poate ajunge la un moment dat“ a declarat De Conde. 
 
Ianis a ajuns la Rangers sub formă de împrumut, pentru ca apoi să fie transferat definitiv de gruparea scoţiană. 4,7 milioane de euro a plătit Genk pentru semnătura lui Ianis Hagi, în timp ce tranferul la Rangers s-a făcut în schimbul sumei de 3,5 milioane de euro, potrivit transfermarkt.com. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările