Dinamo a luat decizia! Când şi unde se joacă Dinamo - PSG, din „optimile“ Ligii Campionilor la handbal masculin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dinamo Bucureşti este pregătită pentru dubla cu PSG din optimile Ligii Campionilor
Dinamo Bucureşti este pregătită pentru dubla cu PSG din optimile Ligii Campionilor

Clubul Dinamo a luat decizia de a juca în Sala Dinamo meciul tur PSG, din „optimile“ Ligii Campionilor la handbal masculin.

Astfel, meciul Dinamo - PSG se va juca duminică, 22 martie, de la ora 18.00, la Bucureşti, în Sala Dinamo, anunţă gsp.ro.

Deşi ar fi avut o variantă mai tentantă din punct de vedere financiar - Sala Polivalentă din Cluj, oficialii clubului Dinamo au hotărât ca cel mai important meci din istoria recentă a clubului, contra celei mai bogate echipe din handbalul masculin, să se joace totuşi în Bucureşti. De asemenea, „Gazeta Sporturilor“ anunţă că echipa din Ştefan cel Mare a primit acceptul Federaţiei Europene de Handbal pentru a juca în Sala Dinamo, deşi capacitatea acesteia este de doar puţin peste 2.500 de locuri, faţă de 5.000 în Sala Polivalentă din Bucureşti şi 9.000 în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Daniel Georgescu, preşedintele de la Dinamo, declara imediat după calificarea cu Sporting Lisabona, că decizia legată de locul de desfăşurare al meciului cu PSG depinde de suporterii şi jucătorii săi. Dinamo Bucureşti este singura echipă neînvinsă în acest sezon al Ligii Campionilor, adunând 12 meciuri fără înfrângere.

Dinamo nu va merge sigur la Cluj. Jucătorii nu vor să plece din Bucureşti. Înclin să cred că vom juca în sala Dinamo, pentru că acolo băieţii se simt cel mai bine. Daniel Georgescu, preşedinte Dinamo Bucureşti
Nicăieri nu ne simţim mai bine ca în sala Dinamo. Aici este casa noastră, aici cunoaştem fiecare colţişor. Răzvan Gavriloaia, extremă Dinamo   Ştim că mulţi suporteri nu vor mai prinde bilete, că toţi vor să vadă meciul cu PSG, dar prioritate au rezultatele. În Sala Dinamo, presiunea pusă pe francezi va fi fantastică. Oficialii dinamovişti, potrivit gsp.ro  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite