Din culise: Mihaela Buzărnescu povesteşte ce o nemulţumeşte în tenis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătoarea de tenis Mihaela Buzărnescu a vorbit despre un aspect, de care este deranjată în circuitul feminin mondial.

Românca (117 WTA) remarcă faptul că atmosfera din vestiare este, de multe ori, foarte „rece” şi că jucătoarele evită să fie deschise în discuţii.

„Sper cu adevărat să văd o mică schimbare în tenisul feminin. Atmosfera trebuie să se îmbunătăţească în tenis. Se pare că toata lumea este prea strictă. Înteleg cât de importantă este competiţia, dar aceşti oameni sunt practic aceleaşi jucătoare cu care eşti tot anul. Le vedem mai mult decât ne vedem propriile familii. 

Dacă atmosfera ar fi mai calmă şi mai relaxantă, ar fi mai plăcut pentru toată lumea. Sunt momente când trebuie să ne deschidem, fie că e ceva serios, fie că e ceva distractiv, dar din cauza atmosferei, nu ne simţim confortabil să facem asta. Va dura ceva timp, dar este nevoie de schimbare. Se pare că barbatii au ajuns mai departe cu relaxarea şi socializarea, în timp ce femeile fac ca totul să fie mai dificil”, a consemnat Mihaela Buzărnesc pentru „Behind de Racquet”. În acelaşi cadru, sportiva a menţionat că, după retragerea din tenis, îşi doreşte să călătorească în jurul lumii vreme de un an şi să deschidă o şcoală de tenis în România.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite