Curg laudele la adresa lui Ianis Hagi: Comparaţie măgulitoare cu un fost fotbalist uriaş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ianis Hagi, remarcat pentru spiritul său de luptă
Ianis Hagi, remarcat pentru spiritul său de luptă

Poate pentru prima dată, internaţionalul român e asemănat cu un alt mijlocaş de legendă, nu de către tatăl său, ci de către un specialist în fotbalul britanic.

Ianis Hagi (22 de ani) a reuşit să-şi revină după o perioadă mai grea şi s-a numărat printre premianţii finalului de an, la Rangers.

Iar forma bună a românului a coincis cu o perioadă excelentă pentru formaţia din Glasgow, care conduce, autoritar, în prima ligă, având şansa câştigării primului titlu după zece ani. Potrivit fanatik.ro, fostul fotbalist englez, Noel Whelan (45 de ani), care actualmente lucrează, ca analist, pentru BBC Radio Leeds, l-a comparat pe Ianis Hagi, ca stil de joc, cu Steven Gerrard, fost mijlocaş legendar la Liverpool, actualmente manager la Rangers.

Ce a spus Noel Whelan?

*Când îţi doreşti jucători care să reacţioneze, speri să o facă într-un mod pozitiv. Nu contează cât de mult au nevoie să aştepte momentul. Vrei jucători cu atitudinea potrivită. Steven Gerrard l-a adus pe Ianis Hagi pentru un motiv. E jucătorul lui Steven Gerrard.

*E un mijlocaş minunat, cum era Steven Gerrard, dar sezonul trecut, când a venit, era mare concurenţă pe posturi. Acum, toată lumea joacă pe posturile lor.

*E foarte dificil să schimbi echipa câştigătoare, dar Ianis Hagi a intrat în echipă şi a performat. A ridicat ştacheta. Şi-a justificat minutele jucate. E fantastic pentru Steven Gerrard să vadă aceşti jucători luptând, contribuind la victorii. Nu vrei jucători care-şi ratează şansa. Hagi a răsplătit încrederea.

3 e numărul echipelor din Scoţia pentru care a evoluat, ca jucător, Noel Whelan: Aberdeen, Livingston şi Dunfermline.  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite