CTP, îngrozit de greutatea Biancăi: Ce a văzut când Andreescu s-a aşezat pe marginea terenului

CTP, îngrozit de greutatea Biancăi: Ce a văzut când Andreescu s-a aşezat pe marginea terenului

Cristian Tudor Popescu o admiră pe Bianca Andreescu (4 WTA) pentru tenisul prestat de aceasta, însă continuă să o avertizeze că are nevoie să slăbească cât mai repede.

Bianca Andreescu a încheiat socotelile cu WTA Finals 2019 şi, accidentată, nici nu va mai intra pe teren, vineri, în duelul pe care ar fi trebuit să-l aibă cu Elina Svitolina (8 WTA). 
 
În schimb, canadianca de 19 ani va fi înlocuită de Sofia Kenin (12 WTA), a doua jucătoare de rezervă, după Kiki Bertens (10 WTA), care a fost trimisă în Grupa Roşie, în locul lui Naomi Osaka (3 WTA).
 
Într-o intervenţie la Digi Sport, Cristian Tudor Popescu a pus accidentările lui Andreescu pe seama kilogramelor în plus.
 
Ce a spus Cristian Tudor Popescu?
 
*Ştiţi că eu sunt mai dur. Şi cu alţii, şi cu mine însumi. În momentul în care s-a aşezat pe bancă ştiţi ce am văzut? Am văzut colăceii pe care îi are (n.r. – Bianca Andreescu). La ce joacă, cele 3 kilograme în plus se simt pe articulaţii, pe coloană. Nu degeaba i-a cedat genunchiul. Iar la ea e mai simplu decât la Simona, care trebuie să se opereze.
 
*Bianca are calităţi uriaşe! Are lovitură scurtă, are voleu, are forehand. Are viitor mare în tenis. Dar nu e posibil ca la 19 ani să cedezi fizic de două, trei ori, cum a făcut ea la turnee în acest an.
 
*Condiţia fizică e un parametru foarte important. Degeaba ai lovituri foarte bune dacă dintr-un anumit moment al meciului nu mai poţi lovi. De pe loc e devastatoare. Dar când e nevoită să lovească din alergare randamentul ei cred că scade cu 20, 25 la sută.
 
CITEŞTE ŞI:
 

 
 
 
 
 
De ce a pierdut Halep: Cifrele meciului cu Svitolina spun povestea unei partide în care Simona n-a fost în apele ei
 
 
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: