Craiova, doborâtă de noul coronavirus: Cîrţu, declaraţii de pe patul spitalului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Cîrţu (64 de ani) e un pacient asimptomatic
Sorin Cîrţu (64 de ani) e un pacient asimptomatic

Un necaz nu vine niciodată singur, iar Craiova se convinge şi ea de acest lucru! Ca şi cum eliminarea dezastruoasă din Europa n-a fost de ajuns pentru gruparea din Bănie, acum ea a fost lovită, din nou, de COVID-19!

Noul coronavirus a făcut prima dată ravagii la club, la începutul lunii august. Atunci, s-au îmbolnăvit, pe rând, antrenorul Cristiano Bergodi, secundul Gigi Ciurea, team-managerul Lucian Pretorian şi preparatorul fizic, Cornel Blejan. 

Situaţia lui Bergodi a fost chiar gravă, el ratând toată pregătirea dinaintea noului sezon competiţional! Cum italianul de 55 de ani a revenit pe bancă, o nouă rundă de infectări a lovit Craiova. După cum a dezvăluit prosport.ro, după ultimele teste, ale căror rezultate au sosit marţi, finanţatorul Mihai Rotaru, preşedintele Sorin Cîrţu. managerul general Marcel Popescu şi managerul executiv Ovidiu Costeşin au fost depistaţi pozitiv.

Contactat de sursa citată, Cîrţu a şi confirmat ştirea: „Sunt internat la spital. N-am simptome, dar e adevărat că testul a ieşit pozitiv. Sper ca totul să fie bine şi sunt sigur că vom trece cu bine peste toate aceste probleme. Nu prea pot să mai vorbesc acum şi sper că mă înţelegeţi“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite