Craiova - AEK Atena: Universitatea, îngenuncheată în Bănie. Şanse infime de calificare mai departe pentru olteni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Universitatea Craiova a fost învinsa pe teren propriu, scor 0-2, de AEK Atena, în meciul tur din cadrul turului trei preliminar al Europa League.

Golurile au fost marcate de Mantalos ’60 şi Livaja ’85. În minutul 11, un gol al craiovenilor a fost anulat pentru ofsaid.

Prima repriză a fost echilibrată cu o uşoară dominare sterilă a gazdelor. Partea a doua a început cu o ocazie imensă ratată de Roman (min 54), pentru ca 6 minute mai târziu AEK să deschidă scorul,  Mantalos cu o lovitură de cap spetaculoasă de la 13-14 metri. Craiova s-a aruncat în atac, dar ocaziile de a egala au lipsit. Mai mult, după o ratare foarte mare a grecilor, în minutul 75, cu 5 minute înainte de finalul meciului, AEK a mai înscris o dată şi, foarte probabil, a tranşat soarta calificării.  Livaja a finalizat cu şut puternic, din interiorul careului mare, un contraatac perfect. 

La partida au asistat doar copii cu vârsta de până la 14 ani, ei având acces gratuit în contextul în care clubul oltean a fost sancţionat de UEFA cu disputarea a două jocuri pe teren propriu fără spectatori, după incidentele de la meciul retur cu Honved Budapesta, din Liga Europa. 

Meciul retur dintre Universitatea Craiova şi AEK va avea loc joia viitoare, la Atena.

Universitatea Craiova: Pigliacelli - Briceag, Acka, Kelic, Bancu  - Ivanov (Qaka ’66), Mateiu, Cicâldău – Bărbuţ (Ioniţă ’73), M. Roman (Fortes ’73), Vătăjelu. Antrenor: Corneliu Papură

AEK Atena: Barkas - Paulinho, Vranjes, Svarnas, Hult – Simao (Krsticic ’82), A. Simoes – Verde (Oliveira ’65), F. Gerlades, Mantalos – Klonaridis (Livaja ’39). Antrenor: Miguel Cardoso

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite