Clijsters, gata pentru a reveni în WTA, după 8 ani. Wildcard, la un turneu pe care Halep îl va juca şi ea, în premieră

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kim Clijsters

Kim Clijsters aduce veşti aşteptate de întreaga lume a tenisului, despre anunţata sa revenire în competiţii, după cea de-a doua retragere, din 2011. Belgianca în vârstă de 36 ani nu s-a putut ţine de planul iniţial, de a juca la Australian Open 2020, din cauza unei accidentări la genunchi, însă, după opt săptămâni de repaus, a relaut antrenamentele şi a obţinut deja wildcard-uri pentru trei turnee programate de anul viitor.

„Încă niscaiva săptămâni de răbdare şi voi fi gata să joc. Absenţa a fost deja destul de lungă. Sunt foarte încântată cu progresul făcut. Este minunat să fiu din nou pe teren şi să joc tenis din nou. A fost un pas înapoi, însă asta arată cât de determinată sunt să revin în sportul pe care îl iubesc“, a transmis Clijsters, care a indicat că primul său turneu va fi cel de la Monterrey, Mexic, în perioada 2-8 martie, câştigat în ultimii doi ani de spaniola Garbine Muguruza.

Clijsters a mai obţinut deja wildcarduri pentru turneul Premier Mandatory de la Indian Wells (11-22 martie), dar şi pentru turneul Premier de la Charleston (6-12 aprilie). Disputat pe zgură verde, turneul jucat cu regularitate în trecut de daneza Caroline Wozniacki a reuşit să obţină semnătura Simonei Halep pentru o primă participare în 2020.

Ashleigh Barty, Simona Halep, Sloane Stephens şi Garbine Muguruza au confirmat deja paticiparea la Charleston.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite