CFR părăseşte Europa cu coada între picioare: Ce sumă poate câştiga, diseară, la ultimul meci

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dorit la naţională, Dan Petrescu poate încheia socotelile cu Conference League cu o victorie pe care n-a obţinut-o, în precedentele cinci partide
Dorit la naţională, Dan Petrescu poate încheia socotelile cu Conference League cu o victorie pe care n-a obţinut-o, în precedentele cinci partide

CFR Cluj, ultima echipă românească rămasă, în acest sezon, în competiţiile intercluburi organizate de UEFA, va disputa, diseară, ultima partidă în Conference League.

De la ora 19.45 (Pro X), formaţia pegătită de Dan Petrescu va juca, acasă, cu Jablonec (Cehia). În celălalt meci din grupa D, se vor înfrunta AZ Alkmaar (Olanda) şi Randers (Danemarca), tot de la ora 19.45, pe terenul formaţiei batave. 

Indiferent de rezultatele acestor partide, AZ e sigură de calificarea în optimi, în timp ce Randers şi Jablonec se vor bate pentru poziţia a doua, care duce la baraj. Ar urma apoi un meci cu o formaţie de pe locul 3 într-o grupă din Liga Europa. Învingătoarea va merge în optimile Conference League. 

CFR, fără victorie în Europa din luna iulie - are două remize şi şapte înfrângeri - e deja eliminată. Chiar şi aşa, partida are o miză pe ardeleni: victoria în Conference League valorează 500.000 de euro, iar remiza 166.000.

Conference League, grupa D, ultima etapă

1. AZ Alkmaar 5 3 2 0 7-3 11

2. Randers 5 1 4 0 9-8 7

3. Jablonec 5 1 3 1 6-6 6

4. CFR Cluj 5 0 1 4 2-7 1

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite