CFR Cluj, lovitură grea: Campioana României a primit cea mai proastă veste după turul cu Young Boys

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Şumudică, antrenor CFR Cluj
Marius Şumudică, antrenor CFR Cluj

Ultima echipă românească rămasă în competiţiile UEFA va trebui să încerce calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor, fără atacantul ei numărul 1.

CFR Cluj nu doar că a scăpat victoria printre degete, acasă, cu Young Boys (1-1), dar l-a şi pierdut pe Denis Alibec pentru returul de peste o săptămână (10 august, ora 21.30, Prima TV). 

Titularizat în manşa tur, atacantul de 30 de ani a rezistat pe teren doar 22 de minute, după care, accidentat, a fost schimbat cu Păun. Încă de după meci, Marius Şumudică a anunţat că Denis va rata manşa secundă, la Berna. 

„Denis a simţit ceva la inghinali, unde a fost operat, a trebuit să-l scot. Şi acolo a fost o problemă, am pierdut din calitate, am pierdut jucătorul care putea să facă diferenţa unu la unu, să primească între linii. Sub nicio formă nu cred că poate fi recuperat pentru retur. Trebuie să facă anumite analize, un RMN probabil. Când ai ceva muscular, e greu. Nici nu pot să risc să îl distrug. Se vede şi la el lipsa de jocuri, anul trecut n-a evoluat foarte mult“, a spus antrenorul clujenilor.

Astăzi, temerile sale s-au adeverit: Denis Alibec a aflat că va rata atât meciul de campionat, de la Mioveni (vineri, ora 21.30), cât şi manşa decisivă, cu Young Boys. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite