Ce vrea noul antrenor al lui Dinamo de la jucătorii săi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Flavius Stoican
Flavius Stoican

Flavius Stoican a declarat că el va decide cine rămâne la FC Dinamo şi că jucătorii trebuie să fie foarte hotărâţi, să “mănânce iarba”, altfel nu vor mai rămâne prea mult prin Groapă!

”Trebuie să-i văd pe jucători că dau totul, că-şi dau sufletul pe teren, că fotbalul nu l-au uitat. O să am discuţii cu ei, acum eu doar mă uit pe o listă, am discuţii cu oamenii din club, despre cum s-au comportat. Dacă unul văd că nu e conectat la Dinamo, la revedere. Cine rămâne la Dinamo, trebuie să văd că mănâncă iarba aia. Eu decid cine rămâne, eu! Mi s-a spus că orice decizie se va lua, eu voi fi cel care va da ok-ul. Voi vorbi cu Filip, cu Matei, cu Torje, să-i întreb dacă vor să mai joace fotbal. Că fotbalul nu l-au uitat. Până pe 5 ianuarie voi vorbi cu jucătorii. La unii o să renunţăm înainte să-i vedem la teren”, a spus tehnicianul dinamoviştilor la Digi Sport.

Flavius Stoican a mai spus că a avut o întâlnire cu suporterii, conform news.ro. ”Am discutat cu suporterii, dar mai mult de încurajare. Sunt şi oameni sceptici şi dezamăgiţi de ceea ce se întâmplă, care nu mai au încredere. Am avut discuţii şi cu oficialii clubului, domnii Zăvăleanu şi Mureşan, am simţit că au încredere că pot face ca lucrurile să meargă în direcţia corectă”, a adăugat Stoican.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite