Bölöni s-a bucurat ca un copil de zăpadă: Fotografie simpatică, alături de ultima „achiziţie“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Boloni

Ladislau Bölöni (67 de ani) e pe val: în weekend, echipa sa, Panathinaikos, a obţinut prima victorie din 2017 încoace, în faţa marii rivale, Olympiakos Pireu (2-1). Ieri, cu ocazia unei ninsori rare în capitala Greciei, tehnicianul român s-a pozat cu ultimul „transfer“ din această iarnă.

Pe cât de amară a fost experienţa pe care a trăit-o la Gent (Belgia), unde a stat pe bancă doar trei meciuri, între 20 august şi 14 septembrie 2020, pe atât de reuşit e actualul mandat al lui Ladislau Bölöni (67 de ani) la Panathinaikos Atena!

Numit în funcţie în octombrie anul trecut, într-un moment de criză pentru fosta campioană a Greciei, doar pe locul 11 din 14, cu două puncte din primele patru meciuri, Bölöni a schimbat radical situaţia. Iar bilanţul său vorbeşte de la sine: 18 meciuri oficiale, 12 victorii, 3 egaluri, 3 înfrângeri, golaveraj 24-10. Panathinaikos e neînvinsă în 2021 şi, în weekend, a produs marea surpriză: 2-1, acasă, cu liderul Olympiakos, o formaţie care nu mai pierduse pe plan intern de pe 12 iulie 2020! 

Victoria o menţine pe Panathinaikos în cursă pentru locul 2, în condiţiile în care prima poziţie pare deja adjudecată de „Oly“, la alt nivel din toate punctele de vedere, comparativ cu restul competitoarelor. 

Panathinaikos, cu mari probleme financiare în ultimii ani, n-a mai terminat pe locul 2 în întrecerea internă din sezonul 2015-2016. Ultimele stagiuni au însemnat nişte dezamăgiri pentru suporteri, un loc 3, obţinut în 2016-2017, fiind cel mai bun rezultat al ultimilor ani.

Venirea lui Bölöni a readus însă speranţele în rândul fanilor şi a schimbat în bine nu doar rezultatele de pe teren, ci şi atmosfera din cadrul lotului. Dovadă şi o imagine haioasă, după antrenamentul de ieri, desfăşurat pe un teren acoperit de zăpadă. Cum ninsorile sunt extrem de rare în capitala Greciei, momentul a devenit prilejul perfect pentru ca cei de la Panathinaikos să se bucure ca nişte copii. Şi să facă un om de zăpadă, alături de care s-a fotografiat şi antrenorul Ladislau Bölöni! 

Boloni

Cu fularul „verzilor“ la gât şi cu mingea la picior, omul de zăpadă a fost prezentat de tehnicianul român drept „ultima achiziţie din mercato“. Dacă prezenţa sa va contribui la un rezultat pozitiv, mâine, în deplasarea cu PAS Giannina, în turul sferturilor cupei, atunci e clar că zăpada căzută peste Atena a fost de bun augur pentru Bölöni şi elevii săi.

Grecia, prima ligă, etapa a 22-a

1. Olympiakos 57 de puncte

2. Aris Salonic 43p

3. AEK Atena 43p

4. PAOK Salonic 43p

5. Panathinaikos 41p

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite