Anglia obţine „biletele” pentru Euro 2020 la meciul cu numărul 1.000 din istoria sa, după o partidă-record a acestei seri

Anglia obţine „biletele” pentru Euro 2020 la meciul cu numărul 1.000 din istoria sa, după o partidă-record a acestei seri

Anglia s-a calificat la EURO 2020

Anglia a oferit, poate, cel mai spectaculos meci al serii de joi, după confruntarea cu Muntenegru, echipă pe care a învins-o în mod detaşat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Meciul dintre Anglia şi Muntenegru a dat impresia că doar englezii ar fi pe teren, iar reprezentativa Muntenegru ar asista ca martor la partida din preliminariile pentru EURO 2020. 

Deşi îi era suficient un singur punct pentru a obţine calificarea din punct de vedere matematic la Campionatul European, de anul viitor, Anglia nu s-a mulţumit cu atât. Rând pe rând, în dreptul reuşitelor englezilor şi-au trecut numele Alex Oxlade-Chamberlain (11'), Harry Kane (19', 24', 37'), Marcus Rashford (30'), Aleksandar Sofranac (66', autogol) Tammy Abraham (84').

Anglia este liderul Grupei A, cu 18 puncte acumulate, urmată de Cehia (15), Kosovo (11), Muntenegru (3) şi Bulgaria (3).

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: