Americanii plâng după Anisimova: De ce fanii abia aşteptau să o vadă la lucru în ultimul Grand Slam al anului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anisimova

Cu şase zile înainte de startul US Open 2019, turneul şi-a pierdut una dintre jucătoarele pe care americanii abia aşteptau să o vadă la lucru, la New York.

Vorbim despre Amanda Anisimova (17 ani, 24 WTA). Americanca, născută din părinţi ruşi care au imigrat în Statele Unite în 1998, şi-a găsit tatăl, Konstantin, mort! Cauza decesului n-a fost anunţată încă, dar, potrivit tennis.life, bărbatul, în vârstă de 56 de ani, ar fi suferit un atac de cord. Konstantin era şi antrenorul fiicei sale care, după această tragedie, şi-a anunţat retragerea de la US Open 2019.

Anisimova a câştigat US Open la junioare în 2017, iar în acest sezon a reuşit un parcurs formidabil la French Open, avansând până în semifinale, unde a pierdut cu Ashleigh Barty. În drumul ei spre careul de aşi, puştoaica de 17 ani a eliminat-o pe Halep în sferturi. 

După Roland Garros însă, Amanda n-a reuşit să-şi menţină forma bună în sezonul de iarbă şi în cel de hard. De altfel, după semifinala de la French Open, ea a înregistrat patru victorii şi trei înfrângeri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite