Adrian Cristea nu mai e jucătorul Stelei. Fotbalistul se va alege cu despăgubiri după rezilierea contractului

Adrian Cristea nu mai e jucătorul Stelei. Fotbalistul se va alege cu despăgubiri după rezilierea contractului

FOTO Răzvan Păsărică

Adrian Cristea nu mai este jucătorul Stelei, după ce fotbalistul a depus un memoriu pentru a a fi declarat liber de contract, iar LPF i-a acceptat solicitarea. Mai mult decât atât, jucătorul urmează să primească şi o importantă sumă de bani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Adus cu surle şi trâmbiţe în Ghencea în vara anului trecut, Adrian Cristea (30 de ani) nu s-a impus în echipa de bază a Stelei, având evoluţii modeste. Nemulţumit de statutul de rezervă şi de faptul că nu şi-a mai primit salariul de câteva luni bune, dar şi din cauză că nu a primit nici bonusul acordat pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor, Cristea a făcut memoriu pentru a fi declarat jucător liber de contract.

Comisia de Recurs a FRF, reunită vineri, i-a dat dreptate fotbalistului, care din data de 24 aprilie nu va mai fi jucătorul Stelei. Mai mult decât atât, clubul roş-albastru este obligat să-i plătească lui Cristea suma de 120.000 de euro, conform site-ului oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Adrian Cristea nu a jucat decât 13 meciuri în tricoul Stelei, reuşind un singur gol pentru trupa lui Reghecampf. Cristea şi-a început cariera la Politehnica Iaşi, trecând ulterior pe la Dinamo, Universitatea Cluj, Petrolul şi Standard Liege. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: