Adrian Cristea nu mai e jucătorul Stelei. Fotbalistul se va alege cu despăgubiri după rezilierea contractului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Răzvan Păsărică
FOTO Răzvan Păsărică

Adrian Cristea nu mai este jucătorul Stelei, după ce fotbalistul a depus un memoriu pentru a a fi declarat liber de contract, iar LPF i-a acceptat solicitarea. Mai mult decât atât, jucătorul urmează să primească şi o importantă sumă de bani.

Adus cu surle şi trâmbiţe în Ghencea în vara anului trecut, Adrian Cristea (30 de ani) nu s-a impus în echipa de bază a Stelei, având evoluţii modeste. Nemulţumit de statutul de rezervă şi de faptul că nu şi-a mai primit salariul de câteva luni bune, dar şi din cauză că nu a primit nici bonusul acordat pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor, Cristea a făcut memoriu pentru a fi declarat jucător liber de contract.

Comisia de Recurs a FRF, reunită vineri, i-a dat dreptate fotbalistului, care din data de 24 aprilie nu va mai fi jucătorul Stelei. Mai mult decât atât, clubul roş-albastru este obligat să-i plătească lui Cristea suma de 120.000 de euro, conform site-ului oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Adrian Cristea nu a jucat decât 13 meciuri în tricoul Stelei, reuşind un singur gol pentru trupa lui Reghecampf. Cristea şi-a început cariera la Politehnica Iaşi, trecând ulterior pe la Dinamo, Universitatea Cluj, Petrolul şi Standard Liege. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite