Ţiriac, previziuni sumbre pentru sportul românesc: „După Halep, tenisul dispare! Exact ca gimnastica“

Ţiriac, previziuni sumbre pentru sportul românesc: „După Halep, tenisul dispare! Exact ca gimnastica“

Preşedintele Federaţiei Române de Tenis (FRT) a avut un discurs apocaliptic în legătură cu viitorul tenisului din ţara noastră.

Ştiri pe aceeaşi temă

Omul de afaceri consideră că perfomanţele atinse de SImona Halep vor deveni simple amintiri şi vor fi imposibil de egalat după retragerea sportivei din activitate. 
 
”Noi avem o genă la sport, totdeauna am fost noi un pic mai talentaţi decât ţările dimprejur sau cele de peste gârlă. Dar numai Nadia, numai Hagi, numai Halep, nu-i cumperi la supermarket pe ăştia. Aştia se nasc şi au nimerit în momentul ăla acolo unde trebuie. Ar putea fi mult mai mulţi din ăştia. Astăzi, cu toată răspunderea îţi spun, după Halep, tenisul dispare. Exact cum a dispărut gimnastica. Nu avem nimica în magazie. Am avut două generaţii care au dispărut pentru că n-am avut nici mizerabilul ăla de doi lei ca să le cumpăr rachete şi mingi”, a declarat Ion Ţiriac, la ObservatorNews.
 
Milardarul în vârstă de 81 de ani crede că renunţarea Simonei la sportul de perfomanţă poate avea loc destul de curând, o eventuală medalie de aur la Jcurile Olimpice urmând să grăbească această decizie. "Dacă Simona încoronează cariera ei cu medalia de aur la Tokyo, atunci poate să se retragă”, a mai spus Ţiriac.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările