Şumudică s-a făcut de râs în Turcia: Cum a fost eliminată echipa sa din cupă după o „dublă“ de coşmar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Şumudică riscă să fie demis după o contraperformanţă uriaşă
Marius Şumudică riscă să fie demis după o contraperformanţă uriaşă

Marius Şumudică spera, la un moment dat, să ajungă la echipa naţională, în locul lui Cosmin Contra. Rezultatele sale din acest sezon arată însă că tehnicianul de 48 de ani mai are de învăţat pentru a ajunge la prima reprezentativă.

Marius Şumudică vorbeşte mult şi obţine puţine rezultate notabile în actuala stagiune! În campionat, Gaziantep e doar pe locul 11 din 18, cu o singură victorie în ultimele cinci runde. Iar în Cupa Turciei, echipa tocmai s-a făcut de râs, fiind eliminată în runda a 5-a. Iar eşecul n-a venit în faţa unei forţe, ci după o „dublă“ de coşmar cu Kırklarelispor, locul 13 în liga a treia din Turcia!

Kırklarelispor a câştigat, în tur, acasă, cu 2-1 şi, miercuri, în manşa secundă, a condus cu 2-1 pe terenul celor de la Gaziantep! Degeaba au înscris elevii lui Şumudică de două ori pe final, în minutele 84 şi 90 prin Demir! Chiar dacă Gaziantep a câştigat returul cu 3-2, Kırklarelispor a obţinut calificarea cu scorul general de 4-4 datorită golurilor marcate în deplasare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite