Începe etapa a 18-a: FCSB întâlneşte echipa în faţa căreia a fost umilită în tur cu un rezultat incredibil

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campionatul va continua în acest an până în runda cu numărul 22, care se va desfăşura între 19 şi 22 decembrie. Apoi, urmează pauza de iarnă până la 1 februarie.

S-a întors Mihai Stoica la FCSB şi, din nou, echipa s-a destabilizat. Imediat după înfrângerea din runda trecută, în faţa Astrei, primul meci de la revenirea lui Meme la FCSB, a şi apărut un zvon potrivit căruia managerul roş-albaştrilor încearcă schimbarea lui Bogdan Argeş Vintilă din funcţie. Şi readucerea lui Nicolae Dică, adică un antrenor la destituirea căruia a contribuit din plin!

Nu vom afla niciodată dacă aceste speculaţii conţin şi ceva adevăr sau nu, însă cert e că FC Voluntari, ultima clasată din Liga I, prinde, din nou, FCSB într-un moment prost. Adică, exact cum s-a întâmplat şi în tur, când ilfovenii au învins vicecampioana cu 3-1! Acel succes e singurul pentru trupa pregătită de Cristiano Bergodi în cele 17 etape de până acum.

Sâmbătă, cele două formaţii se vor înfrunta, din nou, şi rămâne de văzut dacă vom asista la o nouă surpriză sau la o victorie firească a bucureştenilor.

Liga I, etapa a 18-a

Vineri

Astra – Gaz Metan 18.00

Dinamo – Poli Iaşi 20.30

Sâmbătă

Sepsi – CS U Craiova 17.30

Voluntari – FCSB 20.30

Duminică

Chindia – Academica Clinceni 16.00

Hermannstadt – CFR Cluj 19.00

Luni

Botoşani – Viitorul 20.30

Meciurile sunt transmise de Digi Sport, Look Sport şi Look TV

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite