Scriitorul Dinu Săraru s-a vaccinat anti-COVID

Scriitorul Dinu Săraru s-a
vaccinat anti-COVID

Foto Facebook

Scriitorul Dinu Săraru, în vârstă de 89 de ani, s-a vaccinat marţi împotriva virusului COVID-19. Anunţul a fost făcut de Comitetul Naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) pe pagina de Facebook.

Ştiri pe aceeaşi temă

În prezent, în românia sunt aproape 2 milioane de persoane imunizate împotriva COVID-19, iar printre cei vaccinaţi se numără şi dramaturgul Dinu Săraru.

Dinu Săraru s-a născut pe 30 ianuarie 1932, în judeţul Vâlcea. Este un dramaturg, eseist, publicist şi romancier. Conform prezentării făcute de CNCAV, scriitorul s-a dedicat 68 de ani radioului românesc, 23 de ani Teatrului Mic şi după 1989, câţiva ani, Teatrului Naţional din Bucureşti.

Dinu Săraru este membru al Uniunii Scriitorilor din 1961 şi membru fondator al Academiei Oamenilor de Ştiinţă din România, în 2001.

Pentru activitatea sa şi contribuţia adusă culturii româneşti, dramaturgul a primit diverse distincţii: de două ori Medalia Meritul Cultural şi o dată ordinul cu acelaşi nume, în 2002 - distincţia de Cavaler al Ordinului Naţional „Steaua României” şi la 80 de ani – Diploma de Merit a Asociaţiei Scriitorilor Români.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările