Record de infectări cu noul coronavirus în Capitală. Care sunt judeţele care au înregistrat sâmbătă cele mai multe cazuri noi de COVID-19

Record de infectări cu noul coronavirus în Capitală. Care
sunt judeţele care au înregistrat sâmbătă cele mai multe cazuri noi de COVID-19

În ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 1.269 de noi îmbolnăviri din peste 22.000 de teste efectuate la nivel naţional/ Foto: Profimedia

În Bucureşti s-a înregistrat un record de infectări cu noul coronavirus, aici fiind confirmate peste 350 de cazuri în ultimele 24 de ore.  În topul zonelor cu cele mai multe cazuri noi de infectări cu virusul SARS-CoV-2 raportate în ultimele 24 de ore, Capitala este urmată de judeţele Iaşi şi Bacău.

Ştiri pe aceeaşi temă

Astfel, în Bucureşti au fost înregistrate 352 de noi cazuri de infectare cu noul coronavirus în ultimele 24 de ore. În acest moment, în Capitală totalul persoanelor infectate este de  11.861.
 
În judeţul Iaşi au fost înregistrate 60 de cazuri noi de infectari cu noul coronavirus, aici numărul total al persoanelor diagnosticate cu COVID-19 ajungând la 2.319. Pe locul al treilea se clasează judeţul Bacău, cu 59 de cazuri în ultimele 24 de ore.
 
 
În Satu Mare a fost înregistrat un singur caz nou de infectare cu SARS-CoV-2, faţă de ultima raportare.
 
Bilanţul total al persoanelor confirmate în România cu noul coronavirus a ajuns, sâmbătă, la 93.864 de cazuri, după ce în ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 1.269 de noi îmbolnăviri din 22.380 de teste efectuate. În acelaşi timp sunt înregistrate 3.850 de decese, din care 38 în ultimele 24 de ore. Numărul pacienţilor internaţi la Terapie intensivă a ajuns la 476.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările