Ministrul Educaţiei face o demonstraţie video de utilizare a unui test de salivă / Profesorii care ajută la asamblarea testelor primesc zile de concediu VIDEO

Ministrul Educaţiei face o demonstraţie video de utilizare a unui test de salivă / Profesorii care ajută la asamblarea testelor primesc zile de concediu VIDEO

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a postat pe contul său de Facebook un scurt film în care arată cum se utilizează testele de salivă pentru COVID-19 care vor fi introduse de joi în şcoli. De asemenea, el a anunţat că profesorii care se implică în asamblarea testelor pe bază de salivă pentru elevi, în condiţiile în care acestea au fost distribuite cu componentele separate, vor primi zile de concediu.

Anual, în acord cu prevederile UE/Eurostat, Institutul Naţional de Statistică (INS) derulează o cercetare numită „Ancheta asupra calităţii vieţii” (ACAV) care are ca principal obiectiv producerea datelor statistice necesare caracterizării nivelului de trai/condiţiilor de viaţă ale populaţiei şi pentru evaluarea stării de sărăcie sau bunăstare:

acum 10 zile · comentarii (5)

De câteva luni, premierul României, Florin Cîţu caută responsabili privind eşecul campaniei de vaccinare în alte locuri decât cele în care ar trebui să caute – adică în curtea Guvernului. Voi enumera câteva declaraţii şi apoi voi prezenta ideea că Guvernul României are o foarte mare responsabilitate cu privire la eşecul campaniei de vaccinare.

acum 14 zile · comentarii (6)

Ministerul Sănătăţii din Moldova promovează vaccinarea folosind un clip video în care se vorbeşte despre moarte şi cimitir, arătând pe un tip cum sapă o groapă şi pe altul lângă un coşciug. Nu poate fi vorba de umor negru. E cel mai prost material video, care nu are nicio eficienţă, nu are niciun impact de încurajare a vaccinării

acum 16 zile · comentarii (15)

Şcoala românească, vorba câtorva profesori amici, cu cariere începute înainte şi cu mult înainte de 90, "este o sperietoare, de aceea nimănui nu-i place la şcoală, iar majoritatea profesorilor sunt simpli funcţionari". Iată lucruri recunoscute din interior, cum se spune. În România, sunt puţini aceia care au mers la şcoală de plăcere sau au urmat o meserie din pasiune.

acum 22 zile · comentarii (5)

Ori au început românii să-şi facă provizii ca la începutul pandemiei, ori am intrat în trâmbiţata criză alimentară, cu care îi sperie unii pe fanii nedezlipiţi de ecranele canalelor de televiziune ale „poporului”? După ce că-i distrug ăştia cu „covidul care nu există”, „omorând pensionarii ca să nu le mai plătească pensiile”, după ce că au scumpit totul, „să nu mai poată trăi poporul”, acum le taie şi curentul!!!

acum 27 zile · comentarii (6)

Vorbim despre orice lucru cu impact negativ! Despre proiectele sănătoase uităm să zicem două vorbe. Asta e perioada anxioasă a COVID-ului. Din acest motiv, chiar dacă nu face rating, vă spun câteva idei despre un demers minunat: Programul naţional „Din grijă pentru copii”. A fost adoptat săptămâna aceasta de Senat şi le va garanta copiilor că viitorul încă are multe să le ofere.

acum 27 zile · comentarii (21)
Postari Recente
Modifică Setările