Medic, despre nevaccinaţi: Aici nu funcţionează treaba cu mai bine mai târziu decât niciodată, ci aia cu regretele vin prea târziu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto RO Vaccinare
Foto RO Vaccinare

Medicul Alina Prodan, de la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, a atras atenţia că în cazul vaccinării anti-COVID nu se poate aplica principiul „mai bine mai târziu decât niciodată”. Într-un mesaj publicat pe pagina de Facebook Ro Vaccinare, medicul a explicat că unii dintre cei care au ales să nu se vaccineze ajung să regrete asta când este deja prea târziu.

„Nu există orb mai mare decât cel care nu vrea să vadă!

De curiozitate, îmi întreb pacienţii nevaccinaţi de ce nu s-au vaccinat! Răspunsurile sunt de la nu vreau, nu am avut timp, nu ştiu, mi-e frică (de cine sau ce, nu se ştie), până la aşa vreau eu sau vor ăştia să ne omoare”, a transmis medicul pe pagina de Facebook Ro Vaccinare. 

Medicul a mai explicat că „de convins nu-i conving nici cifrele, nici statisticile, nimic şi nu e vina lor, ci a noastră, că nu am reuşit să realizăm o educaţie sanitară sănătoasa, iar în momente ca acestea lipsa ei produce dezastre! Din păcate, aici nu funcţionează treaba cu mai bine mai tarziu decât niciodată, ci aia cu regretele vin prea târziu. Şi tot din păcate, cu unii viteji din stradă o să ne revedem în spital, dar probabil pentru unii o să fie prea târziu. În fond, toţi trebuie să ne asumăm alegerile făcute”.  

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite