Lucian Bode: MAI a transmis la CNSU un set de propuneri privind măsurile de relaxare

Lucian Bode: MAI a transmis la CNSU un set de propuneri privind măsurile de relaxare

FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Ministrul Lucian Bode a declarat, vineri, că Ministerul Afacerilor Interne a transmis Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă un set de propuneri privind măsurile de relaxare, anunţate joi şi de preşedintele Klaus Iohannis.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Cred că trebuie să oferim românilor perspective clare cu privire la măsurile de relaxare. Noi, MAI, am transmis un set de propuneri şi cu siguranţă astăzi, în şedinţa CNSU, aceste propuneri vor fi luate în dezbatere, în discuţie, şi mai târziu, în şedinţa de Guvern programată pentru această seară, la ora 20,30, vor fi adoptate. (...) Vom lua în discuţie în CNSU câteva măsuri de relaxare graduală, atât în spaţiile închise, cât şi în spaţiile deschise", a spus Lucian Bode, într-o conferinţă de presă, potrivit Agerpres.

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, joi, la finalul şedinţei de lucru cu prim-ministrul şi mai mulţi membri ai Guvernului, noile relaxări începând cu 15 mai. Şeful statului spune că relaxarea va avea loc în mai multe etape: prima etapă din 15 mai, a doua etapă de la 1 iunie, a treia etapă de la 1 iulie şi ultima etapă de la 1 august. Începând cu 1 iunie se vor putea organiza nunţi, botezuri şi mese festive.

 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările