DNA şi MAI s-au luat la harţă. Procurorii s-au enervat că poliţiştii au anunţat înaintea lor mita ascunsă în găleţi

DNA şi MAI s-au luat la harţă. Procurorii s-au enervat că poliţiştii au anunţat înaintea lor mita ascunsă în găleţi

Procurorii anticorupţie au descoperti la Suceava o reţea de obţinere frauduloasă a permiselor auto

Procurorii anticorupţie au descoperit, joi, aproape un milion de euro ascunşi în găleţi, ligheane şi chiar în pereţi, în timpul unei percheziţii făcute la Serviciul Permise şi Înmatriculări Suceava şi  RAR.

Ştiri pe aceeaşi temă

În acest dosar sunt cercetaţi pentru fapte de corupţie mai mulţi poliţişti şi angajaţi ai RAR. 
 
„Probele administrate au evidenţiat crearea unei reţele de intermediere a obţinerii permisului de conducere prin fraudarea probei teoretice şi a celei practice în schimbul unor sume cuprinse între 5.000 şi 7.000 euro pentru un permis. Printre suspecţi sunt şi angajaţi ai Serviciului de Permise şi Înmatriculări Suceava, dar şi alte persoane fără calitate specială implicate în activitatea ilegală de obţinere a permiselor de conducere şi înmatriculare a vehiculelor.”, a anunţat turtătorul de cuvânt al Ministerul Afacerilor Interne, comisar-şef de poliţie Monica Dajbog, citata de Digi24
 
Imediat după anunţul făcut de purtătorul de cuvânt al MAI, a venit şi replica Direcţiei Naţionale Anticorupţie. 
 
„Comunicarea oficială cu privire la dosarele DNA se face exclusiv de către DNA, după aprobarea procurorului de caz şi în limitele prevăzute de normele interne şi directivele UE în materie. În consecinţă, comunicarea publică a MAI cu privire la acţiunile DNA din data de 26 noiembrie 2020, nu are la bază date oficiale din ancheta penală şi se bazează pe presupuse surse judiciare”, se arată în comunicatul DNA.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările