CTP: Mă ofer să fiu vaccinat şi filmat, să vadă telespectatorii dacă putrezesc. Antivacciniştii zic că vaccinul ne schimbă ADN-ul? Dar ştiu ei ce e ADN-ul?

CTP: Mă ofer să fiu vaccinat şi filmat, să
vadă telespectatorii dacă putrezesc. Antivacciniştii zic că vaccinul ne schimbă ADN-ul?
Dar ştiu ei ce e ADN-ul?

Cristian Tudor Popescu FOTO Digi24

Cristian Tudor Popescu anunţă că se oferă voluntar să fie vaccinat în primă linie şi să fie filmat în momentul vaccinării şi ulterior, pentru ca telespectatorii „să vadă dacă încep să putrezesc”. Gazetarul susţine că este foarte greu să lupţi cu antivacciniştii care, deşi afirmă că prin vaccin ni se schimbă ADN-ul, ei nu ştiu nici măcar ce este ADN-ul.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Mă ofer voluntar să fiu vaccinat în primă linie. Să fiu filmat. Şi apoi să vin periodic la televiziune, să vadă telespectatorii dacă mi se umflă ochi, dacă încep să putrezesc, să înverzesc”, a declarat CTP la Digi24.

Jurnalistul afirmă că este „foarte greu să lupţi cu antivaccinişti”, pentru că ei nu au în demersurile lor „nici cea mai mică urmă de logică”.

„Nu poţi să lupţi cu nişte oameni care spun că «se aude că accest vaccin te îmbolnăveşte». Au citit ei că în vaccinul ăsta sunt nişte cipuri cu picioruşe şi îţi intră în sânge. Zic că ne schimbă ADN-ul. Da ştiu ce e ADN-ul? Ce e acidul dezoxiribonucleic? Nu ştiu!”, a precizat CTP.

Citeşte şi:

CTP, despre scrisoarea ÎPS Teodosie către premierul Orban: „Sică, am să-ţi torn o revoluţie”

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările