Vor avea bucureştenii apă caldă şi căldură la iarnă? Răspunsul noului primar general, Nicuşor Dan

Vor avea bucureştenii apă caldă şi căldură la iarnă? Răspunsul noului primar general, Nicuşor Dan

Nicuşor Dan, primarul ales al Capitalei FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Ncuşor Dan, primarul ales al Capitalei, a dat asigurări că bcuureştenii vor avea căldură şi apă caldă, dar a avertizat că această iarnă probabil vor fi numeroase avarii la reţeaua de termoficare din cauza ţevilor vechi.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Sistemul de termoficare are probleme majore. S-a triplat apa folosită pentru a menţine apa în instalaţii. Lucrul relavant e că dacă ai ajuns la 2.5 tone nu se mai poate. Suntem aproape de colaps. Ce am spus în campanie şi ce repet şi acum. O să avem în iarnă sute de avarii şi că ceea ce promit eu e că vom pregăti un management de avarii, pentru ca orice avarie să fie remediată în cel mai scurt timp posibil”, a declarat, într-un interviu acordat pentru Adevărul Live, Nicuşor Dan. 

Primarul general ales duminică pentru un mandat de patru ani a precizat din campania electorală că lucrările la reţeaua de termoficiare vor începe din primăvăară, când condiţiile atmosferice vor permite acest lucru. 

De asemenea, Nicuşor Dan a precizat că printre priorităţile sale sunt Centura Capitalei, adică existenţa a doua benzi pe fiecare sens de mers, dar şi încercarea de a mai decongestiona din traficul bucureştean

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările