Turcescu, despre USR-istul Bulai: Omul are nevoie de ajutor specializat. El însuşi trebuie adoptat. De o clinică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Robert Turcescu FOTO Eduard Enea
Robert Turcescu FOTO Eduard Enea

Deputatul PMP, Robert Turcescu, a lansat, vineri, un atac dur la adresa deputatului Iulian Bulai, după postarea în care alesul USR Iulian Bulai face referire la familia lui Iisus Hristos.

„Bietul Bulai! O spun cu tristeţe, încerc să-i înţeleg nevoia de a fi original, dorinţa nebună de a atrage atenţia, zbaterea în identificarea unei ferestre de oportunitate spre a se face auzit. Dar...

Ceea ce rămâne după ce-i citeşti textul de mai jos e doar senzaţia că omul are nevoie de ajutor specializat şi de o busolă: lumea cuvintelor şi a simbolurilor e prea mare pentru mintea lui mică de userist - progresist - neomarxist. Bulai însuşi trebuie adoptat. De o clinică", a scris Robert Turcescu pe Facebook.

Deputatul USR Iulian Bulai scrie pe Facebook că IIsus Hristos, a cărui naştere este sărbătorită de Crăciun, provine „dintr-o familie foarte ciudată”, „cu o mamă surogat şi un tată care acceptă paternitatea fără să fi contribuit la ea”. Bulai compară comunitatea de acum 2000 de ani din Betleem cu comunităţile „eşuate” din România de astăzi.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite