Turcan: Dancilă poate să ţină pentru ea cele trei daruri, ca simbol a ceea ce NU a făcut într-o carieră politică dezastruoasă

Turcan: Dancilă poate să ţină pentru ea cele trei daruri, ca simbol a ceea ce NU a făcut într-o carieră politică dezastruoasă

FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Vicepremierul Raluca Turcan afirmă că Viorica Dancilă poate să ţină pentru ea cele trei daruri pe care le-a oferit preşedintelui Klaus Iohannis ”ca simbol a ceea ce NU a făcut într-o carieră politică dezastruoasă”.

Ştiri pe aceeaşi temă

În plus, Turcan spune că prezidenţiabilul PSD ar putea să pună cele trei lucruri în vitrina vilei din Predeal şi să se gândească ”la cât rău a făcut românilor atunci când a călcat în picioare esenţa acestei naţiuni: Tricolor, Constituţie, Morală”.

”Viorica Dancilă poate să îşi ţină pentru ea cele trei daruri, ca simbol a ceea ce NU a făcut într-o carieră politică dezastruoasă. Tot ce a spus în această seară este ultimul pumn de praf pe care îl aruncă în ochii oamenilor! Diaspora deja a ieşit la vot, duminică trebuie să o facă şi românii din ţară. Viorica Dancilă îşi poate pune cele trei daruri în vitrina sufrageriei de la Predeal şi să le contemple ca simplă persoană fizică. Să se gândească în sfârşit la cât rău a făcut românilor atunci când a călcat în picioare esenţa acestei naţiuni: Tricolor, Constituţie, Morală”, a scris, vineri seară, pe Facebook, Raluca Turcan.
 
Prezidenţiabilul PSD, Viorica Dăncilă, s-a prezentat, vineri seară, la ceea ce echipa sa de campanie a gândit ca o dezbatere cu Klaus Iohannis şi a spus că i-a pregătit acestuia trei daruri: Tricolorul, Constituţia şi Biblia: ”Sper ca acestea să ajungă la domnia sa”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: