Tăriceanu: Dragă Viorica, poţi clipi de două ori şi noi te eliberăm. Există viaţă şi după ce nu mai eşti premier

Tăriceanu: Dragă Viorica, poţi clipi de două ori şi noi te eliberăm. Există viaţă şi după ce nu mai eşti premier

FOTO  Inquam Photos / George Calin

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a avertizat că „dacă m-aş fi apucat să dau din casă”, ar fi avut argumente mai puternice împotriva premierului Viorica Dăncilă decât PNL şi USR şi o acuză pentru „jocurile de racolare”.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Dragă Viorica, dacă m-aş fi apucat eu să dau din casă, aş fi avut argumente mult mai tari decât cei de la PNL şi USR. Doamna încă premier ne spunea la un an şi jumătate de la preluarea mandatului că a fost timorată. Toate jocurile pe care le-aţi făcut de racolare a unor membri ALDE, ăsta e stilul dvs? E un stil de lumea a treia. Dragă Viorica, poţi clipi de două ori şi noi te eliberăm. Există viaţă şi după ce nu mai eşti premier”, a afirmat Călin Popescu Tăriceanu în plenul Parlamentului. 

Azi e programat votul moţiunii de cenzură a Opoziţiei împotriva Guvernului Dăncilă. Cu câteva ore înainte de vot, PNL numără 239 de voturi, cu şase peste limita necesară, susţin surse politice pentru Adevarul. În schimb, PSD spune că moţiunea va pica la o diferenţă de două voturi. Singura moţiune de cenzură care a mai trecut în actuala legislatură este cea iniţiată de PSD împotriva propriului Guvern - Grindeanu. Rămâi pe adevarul.ro
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: