UPDATE Liberalii forţează audierea şefilor MAI. Nicolae Moga şi-a dat demisia de la Interne

0
Publicat:
Ultima actualizare:

PNL va cere, din nou, audierea şefilor MAI pentru cazul crimelor de la Caracal, imediat după terminarea şedinţei CSAT de marţi după-amiază, potrivit unor surse politice.

UPDATE Nicolae Moga  a anunţat că-şi dă demisia de la Interne. 


Liberalii nu vor să-i slăbească pe cei de la putere în ceea ce priveşte cazul crimelor de la Caracal şi insistă pentru venirea Ministerului Afacerilor Interne şi a şefului DGIPI la audieri în Parlament. 

Imediat după terminarea şedinţei CSAT, PNL va pune presiune pe preşedintele Comisiei de apărare din Camera Deputaţilor, Dorel Căprar, să îi convoace la comisie pe cei din MAI, potrivit unor surse politice. Cu o zi în urmă, MAI nu a trimis niciun reprezant la audieri, în timp ce STS a trimis ocupantul celei mai mari funcţii din instituţie, prim-adjunctul directorului STS, în condiţiile în care şeful serviciului a demisionat. 

Liberalii ar vrea o audiere cât mai rapidă a celor din MAI, fiind teama că PSD va încerca să tergiverseze chemarea la comisie a ministrului Nicolae Moga, membru social-democrat cu vechime în partid. De altfel, PSD-iştii au făcut mereu zid pentru apărarea miniştrilor PSD de la Interne, fiind invocat faptul că aceşti demnitari nu pot da informaţii clasificate.   

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite