Surse: Contre în şedinţa PNL. Guran, noi critici la adresa premierului. Ce lider liberal i-a luat apărarea lui Cîţu

Surse: Contre în şedinţa PNL. Guran, noi critici la adresa premierului. Ce lider liberal i-a luat apărarea lui Cîţu

Robert Sighiartau, secretar general al PNL FOTO Facebook Robert Sighiartau

Virgil Guran, liderul senatorilor PNL, l-a criticat din nou pe premierul Florin Cîţu pentru că nu s-ar fi implicat în găsirea unor fonduri pentru aleşii locali, iar primarii ar fi nemulţumiţi. Replica a venit de la Robert Sighiartău, secretarul general al PNL, care i-a tranmis să discute cu ministrul Dezvoltării, pentru că el gestionează fondurile pentru autorităţile locale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Virgil Guran, unul dintre apropiaţii lui Ludovic Orban şi lider al senatorilor PNL, l-a criticat, în absenţă, pe premierul Florin Cîţu, pentru faptul că din cauza neimplicării sale primarii ar fi nemulţumiţi, susţin surse politice participanete la şedinţa Biroului Executiv al PNL. 

Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, l-a întrebat direct pe Guran de ce tot repetă subiectul nemulţumirii primarilor. Guran a răspuns că aminteşte de tema aceasta ca să audă şi premierul. Sighiartău a precizat că mai bine mesajul i-ar fi transmis lui Cseke Attila, ministrul Dezvoltării, şi că, dacă Guran nu e în stare să-l transmită, va vorbi el cu demnitarul UDMR:

„Cseke e un ministru bun, dar trebuie să primească o linie de la primul-ministru”, a punctat Guran, potrivit unor surse participante. Drept urmare, Sighiartău i-a zis lui Guran să vorbească direct cu premierul, să nu mai transmită mesaje indirecte.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările