Romaşcanu îşi cere scuze pentru limbajul suburban adresat către jurnalişti: Sunt sigur că PNL, în spaţiul privat, îşi alege cu mare grijă cuvintele...

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Purtătorul de cuvânt al PSD Lucian Romaşcanu şi-a cerut vineri scuze publice după ce, la finalul şedinţei CEx al partidului, le-a urat jurnaliştilor plecaţi din sală pentru alte declaraţii „să primească o p... în c...”.

„Azi, înaintea conferinţei de presă, pe un fond încărcat, se pare că am avut o scăpare de limbaj pe care o regret.

În contextul plecărilor din partid am avut o reacţie exagerată care, totuşi, fiind în SPAŢIU PRIVAT şi într-o CONVERSAŢIE PRIVATĂ, n-ar fi trebuit să fie făcută publică. A fost făcută publică şi, în consecinţă, îmi prezint SCUZELE de rigoare. 

Repet, daca a existat o ieşire nepotrivită, aceasta a fost exclusiv generată de traseiştii acestei perioade. 

Respect presa, am peste 20 de ani de muncă în această industrie, îi asigur şi pe această cale pe jurnalişti de tot respectul meu”, a scris Lucian Romaşcanu pe pagina personală de Facebook.

Acesta s-a întrebat la finalul mesajului de cum se vorbeşte şi la PNL în spaţiul privat, spunând ironic că e convins că liberalii „îşi aleg cu mare grijă cuvintele”.

„PS înţeleg blamul politic al celor din PNL în special, e campanie. Sunt convins că dumnealor, în spaţiu privat, îşi aleg cu mare grijă cuvintele...”, a conchis fostul ministru al Culturii.

Scuzele social-democratului vine după ce acesta a răbufnit vineri la finalul CEx al PSD la adresa jurnaliştilor.

Neştiind că o parte din microfoane sunt pornite, fostul ministru al Culturii Lucian Romaşcanu a comentat gestul jurnaliştilor prezenţi la conferinţa de presă care au decis să iasă din sală pentru declaraţiile lui Eugen Teodorovici şi au sperat să-l găsească şi pe liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu.

„E un pic jignitor, ai purtător de cuvânt care vine să-ţi dea nişte informaţii. Dacă nu spune Ciolacu nimic, ce faci? Nu dai nimic? Ce faci cu publicul tău care vrea informaţii? Unde e omul nostru de la cameră, frate? Ăsta este sfârşitul unei frumoase prietenii. O să mai primească o p... în c... toţi”, a declarat Romaşcanu.

Citeşte şi: AUDIO Romaşcanu, mesaj grobian la adresa jurnaliştilor care au vrut să-i boicoteze discursul

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite