Rareş Bogdan: Un partid care va încerca să se atingă de pensiile şi salariile românilor va fi pulverizat

Rareş Bogdan: Un partid care va încerca să se atingă de pensiile şi salariile românilor va fi pulverizat

Rareş Bogdan garantează că PNL va mări pensiile şi salariile. FOTO Eduard Enea

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan spune că un partid care va încerca să se atingă de pensiile şi salariilor românilor va fi pulverizat şi a dat asigurări că PNL va respecta legea pensiilor aşa cum aceasta a fost votată în Parlament.

Ştiri pe aceeaşi temă

Rareş Bogdan a declarat, duminică, la Antena 3, că PNL nu va afecta pensiile. „Le spun tuturor care ne privesc că PNL nu va afecta pensiile, vorbesc de marea masă a pensiilor, cele 5,2 milioane de pensii, nu îi afectăm în niciun fel şi vom respecta legea pensiilor aşa cum a fost ea votată de Parlament şi promulgată. De asemenea, îi asigur că PNL pe ceea ce se votează în Parlament va pune în aplicare. Că ne convine sau nu că noi am fost cei care am militat pentru dublarea alocaţiilor prin Robert Sighiartău”, a spus Rareş Bogdan.

Eurodeputatul crede că un partid care va încerca să se atingă de pensiile şi salariile românilor va fi pulverizat. „Un partid, un guvern care va încerca după momentul 2010 să se atingă de pensiile românilor sau de salariile românilor, va fi pulverizat.  (…) Parlamentul a votat o lege, preşedintele României a promulgat o lege, e valabil şi încazul legii pensiilor, e valabil şi în cazul dublării alocaţiilor pentru copii. În momentul în care Parlamentul votează, preşedintele promulgă, un Guvern nu se poate juca cu acest lucru decât dacă îşi aprinde un fitil direct în Palatul Victoria”, a explicat prim-vicepreşedintele PNL.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: