Rareş Bogdan, mesaj pentru Guvern: UE îţi dă, nu îţi bagă însă şi în traistă. Acum, la treabă! Preşedintele s-a luptat ca să obţinem o sumă absolut fantastică

Rareş Bogdan, mesaj pentru Guvern: UE îţi dă, nu îţi bagă însă şi în traistă. Acum, la treabă! Preşedintele s-a luptat ca să obţinem o sumă absolut fantastică

Klaus Iohannis şi Rareş Bogdan FOTO Inquam Photos / Alberto Groşescu

Liderul eurodeputaţilor români, Rareş Bogdan, îl laudă pe preşedintele Klaus Iohannis pentru fondurile obţine pentru România, dar cere celor aflaţi la putere să îşi dea silinţa să atragă cât mai mult din acestea.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Victorie uriaşă marca Klaus Iohannis după 4 zile şi 4 nopţi de negocieri fără precedent. Prestaţie excelenta şi foarte aplicată a Preşedintelui României. Pas cu Pas a obţinut TOT ce se putea obţine pentru ROMANIA. De acum doar sa înţelegem ce e cu aceşti bani şi mai ales ce trebuie sa facem cu ei. Preşedintele i-a obţinut pentru modernizarea şi reclădirea marilor sisteme publice ale ţării, de acum trebuie realizate şi implementate proiectele, pornita execuţia şi finalizate. Adica mai pe româneşte, trebuie aduşi aceşti bani spre noi. UE îţi da, nu îţi bagă însă şi in traistă”, a scris pe pagina sa de Facebook Rareş Bogdan. 

Liderul europarlamentarilor români a subliniat că şeful statului „s-a luptat” ca România să obţină o sumă mare. „Preşedintele României s-a luptat pentru ca Romania sa beneficieze de o suma absolut fantastica, impresionanta de-a dreptul. Acum la TREABA! Sunt convins ca şi acest lucru se va întâmpla sub atenta sa supraveghere. Un adevărat plan MARSHAL pentru Romania”, a completat Rareş Bogdan.

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a declarat marţi, după summitul UE privind planul de stimulare a economiei, că a obţinut pentru România o sumă impresionantă.
 
„Iată că, după discuţii foarte complicate, după patru zile şi patru nopţi de negociere, am obţinut pentru România o sumă impresionantă, 79,9 miliarde de euro pentru proiectele europene”, a explicat preşedintele român. „Negocierile ne permit acum să trecem la etapa următoare. Vom folosi această sumă de 80 de miliarde de euro pentru a reface infrastructura, pentru a construi spitale şi şcoli, pentru a moderniza marele sisteme publice”, a adăugat Iohannis.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările