Rareş Bogdan îi răspunde Olguţei Vasilescu: Vom depune plângere. Poţi scoate un om din PRM, dar nu poţi scoate PRM din om

Rareş Bogdan îi răspunde Olguţei Vasilescu: Vom depune plângere. Poţi scoate un om din PRM, dar nu poţi scoate PRM din om

Rareş Bogdan ia atitudine după acuzaţiile Liei Olguţa Vasilescu. FOTO Eduard Enea

Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a declarat că liberalii depune plângere penală pe numele Liei Olguţa Vasilescu, după ce aceasta a afirmat că Iohannis ar vrea să-i bage pe PSD-işti în „lagăre de concentrare”.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Poţi scoate un om din PRM, dar nu poţi scoate PRM din om. PRM  este cunoscut ca partid cu poziţii xenofobe. Din când în când revine la retorica aceea care a făcut-o cunsocută în România”, a declarat Rareş Bogdan, referindu-se la trecutul Liei Olguţa Vasilescu în PRM, într-o intervenţie la Digi24.
 
„Olguţa Vasilescu nu înţelege sau se face că nu înţelege sau încearcă să presare frica, ura, printre votanţi pentru a-i radicaliza şi ostiliza”, a spus europarlamentarul PNL.
 
„Vom depune plângere. Vorbim de un etnic german votat de patru ori de sibieni, de români acum 5 ani, în urmă cu o săptămână de 3,7 milioane de români, recunoscut de acest popor. Nu poţi să vii la nesfârşit să strecori ura de rasă într-o societate care trebuie să se europenizeze. Nu e prima dată când folosesc ideea de etnic german, etnic sas în încercarea de a-l poziţiona într-o istorie care a trecut de 75 de ani – o altă epocă, o altă zonă din Europa.
 
„Astfel de afirmaţii creează o problemă la nivelul statului român cu cel german. Sunt convins că ambasadorul Germaniei va reacţiona. E o bătaie de joc pe care o aduce şi comunităţii evreieşti, care a trecut printr-o tragedie cumplită”, a completat Rareş Bogdan.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: