PSD, din nou pe un butoi cu pulbere. Fiul Rovanei Plumb, acuzat că se comportă ca un „vătaf“ în Dâmboviţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rovana Plumb. FOTO Inquam Photos
Rovana Plumb. FOTO Inquam Photos

Mai mulţi lideri ai PSD Dâmboviţa i-au transmis o scrisoare preşedintelui PSD, Viorica Dăncilă, în care îi semnalează problemele din organizaţia condusă de eurodeputatul Rovana Plumb. Aceştia o acuză că a cheltuit banii organizaţiei şi că fiul său, vicepreşedinte al formaţiunii acţionează ca un „vătaf” în filiala PSD Dâmboviţa.

Scrisoarea a fost semnată de 50 de primari PSD din judeţ. În scrisoare, liderii PSD Dâmboviţa îi cer lui Dăncilă „demiterea actualei conduceri a organizaţiei şi numirea unei conduceri interimare”. Sunt semnalate mai multe nereguli în conducerea organizaţiei, dar şi nemulţumiri faţă de impunerea lui Andrei Plumb preşedinte „de facto” al PSD Dâmboviţa  sau cooptarea în echipa de campanie a fostului deputat PDL, Florin Popescu.

„Acest demers a fost de neacceptat pentru marea majoritate a primarilor PSD. Popescu este cunoscut pentru afacerile dubioase şi oponent al nostru în anii precedenţi”, se arată în scrisoare.

Scrisoarea arată că Rovana Plumb nu ar respecta statutul partidului privind numărul de membri ai Biroului Permanent Judeţean şi ar fi modificat lista aprobată de organizaţie cu delegaţii la Congres, introducând pe listă oameni din afara partidului aduşi de Andrei Plumb.

„Acţiunile permanente de intimidare şi ameninţare, scandalurile pe interese au alimentat o atmosferă de instabilitate a organizaţiei datorită comportamentului de vătaf al judeţului al lui Andrei Plumb. Astăzi nimic nu se miţcă în judeţ fără ordinul lui Andrei Plumb”, subliniază semnatarii scrisorii.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite