Ponta în urmă cu o lună: „Cine vine şi zice că vor fi anticipate minte de îngheaţă apele“. Azi cere anticipate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta Inquam Photos / Octav Ganea
Victor Ponta Inquam Photos / Octav Ganea

Preşedintele Pro România Victor Ponta a afirmat astăzi că nu susţine guvernul Orban şi că îşi doreşte alegeri anticipate, spunând că acestea se pot realiza. Cu toate astea însă, în urmă cu o lună, acesta nu era la fel de încrezător: „Cine vine şi zice că vor fi alegeri anticipate minte de îngeaţă apele”, afirma Ponta pe 2 septembrie.

„Să guvernezi fără majoritate şi cu cinci partide, ALDE, PMP, UDMR, USR care au interese total diferite şi nu se înţeleg nici măcar pe ceea ce vor să anunţe, va fi foarte dificil, dar sper să reuşească. Ne-am înţeles pe un singur lucru, vom susţine cei de la Pro România alegeri anticipate pentru Parlamentul României. Se pot realiza şi au şi sens pentru binele nostru al tuturor să le facem odată cu cele locale sau oricum în aceeaşi perioadă, în aşa fel încât în luna mai sau iunie România să ştie foarte clar cine e primar, cine e preşedinte de Consiliu Judeţean, cine e parlamentar, cine e prim-ministru şi Guvern, să nu stăm tot anul viitor, un an de criză, în mod evident, în alegeri pentru că ăsta e un lucru foarte rău”, a declarat astăzi Victor Ponta, la finalul negocierilor ratate dintre PNL şi Pro România în vederea susţinerii formării guvernului Orban.

Totuşi, în urmă cu o lună, Victor Ponta avea o altă părere despre alegerile anticipate şi afirma despre cei care le susţin că „mint de îngheaţă apele”.

„După care dl Iohannis, cheamă pe toata lumea: dna Dăncilă, susţineţi? dl Ponta, susţineţi? dl Barna, susţineţi? (...) Se face consens. Cine vine şi zice că vor fi alegeri anticipate minte de îngheaţă apele. Cei care au facut Constituţia au facut astfel încât să fie aproape imposibil să fie alegeri anticipate”, afirma Victor Ponta pe 2 septembrie.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite