Ponta îl acuză pe Şereş că protejează firmele lui Voiculescu

Deputatul PSD Victor Ponta l-a acuzat ieri pe ministrul economiei şi comerţului, Ioan Codruţ şereş, că nu doreşte să facă publică lista cu "SRL-urile-căpuşă" intermediare din sectorul

Deputatul PSD Victor Ponta l-a acuzat ieri pe ministrul economiei şi comerţului, Ioan Codruţ şereş, că nu doreşte să facă publică lista cu "SRL-urile-căpuşă" intermediare din sectorul energetic, de vreme ce printre acestea se numără şi Grivco SA, societatea şefului său pe linie de partid, Dan Voiculescu. "Grivco SA a achiziţionat 50 de MW pe zi, pe care i-a vândut apoi numai pentru perioadele cele mai bune al zilei, între orele 8-23", a precizat Ponta. Potrivit deputatului PSD, atât firma liderului PC, dar şi altele, precum SC Energy Holding, Enol SA, Romelectro SA, au obţinut de la vechea putere, prin încredinţare directă, contractele de intermediere a energiei. Ponta a anunţat că şereş va fi invitat la Comisia de privatizare pentru a da explicaţii în legătură cu aceste contracte.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


Modifică Setările